--> Призначено нового члена наглядової ради Ощадбанку від президента | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Призначено нового члена наглядової ради Ощадбанку від президента

0
-2
Призначено нового члена наглядової ради Ощадбанку від президента
Олександр Роднянський-молодший призначений Кабміном членом наглядової ради Ощадбанку як представник держави від президента Володимира Зеленського. Відповідний указ опубліковано на сайті уряду.

"Призначити членом наглядової ради акціонерного товариства Державний ощадний банк України Роднянського Олександра Олександровича як представника держави від президента України", - зазначено в документі.

Згідно з розпорядженням, Роднянський змінив на цій посаді екс-міністра економічного розвитку України й екс-главу Укроборонпрому Айвараса Абрамовічуса.

За даними ЗМІ, Олександр Роднянський, син одного із засновників телеканалу 1+1, кінопродюсера і кінорежисера Олександра Роднянського, був головним радником з економіки колишнього прем'єр-міністра Олексія Гончарука, а також економічним радником президента Володимира Зеленського після його обрання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні