США розшукують російського агента: за інформацію обіцяють 250 тисяч

1
6
США розшукують російського агента: за інформацію обіцяють 250 тисяч
Федеральне бюро розслідувань США розшукує російського агента впливу Костянтина Климника разом з українцем Андрієм Деркачем за перешкоджання правосуддю.

Про це повідомило посольство США в Україні на сторінці у Twiiter, пише УНН.

“Російський агент впливу Костянтин Килимник розшукується Сполученими Штатами за перешкоджання правосуддю. Разом з Андрієм Деркачем і іншими пов’язаними з російською розвідкою особами, він намагався вплинути на вибори у США і зашкодити зв’язкам США з Україною”, — йдеться у повідомленні.

ФБР оголошує винагороду розміром до 250 тисяч доларів за інформацію про Килимника. Його розшукують за те, що той в період з 23 лютого по квітень 2018 року в Вашингтоні та інших містах перешкоджав здійсненню правосуддя і вступив в злочинну змову, метою якого було перешкоджання здійснення правосуддя.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розшукують щоб Зеленський передав Росії?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні