На ринку «Лучеськ» знову виявили сурогат. ФОТО

0
-1
На ринку «Лучеськ» знову виявили сурогат. ФОТО
При черговому відпрацюванні щодо виявлення продажу сурогату старший інспектор відділу протидії стихійній торгівлі департаменту муніципальної варти зафіксував продаж рідини прозорого кольору із різким запахом спирту на ринку «Лучеськ», що у місті Луцьку.

Про це повідомили в департаменті муніципальної варти Луцькради, пише Конкурент.

На громадянку було складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 3 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення, якою передбачена відповідальність у вигляді накладення штрафу у розмірі від 6 800 до 13 600 гривень. Матеріали адміністративної справи направлено до суду, який визначить розмір штрафу.



Інспекторами департаменту муніципальної варти і надалі будуть проводитись рейди, щодо виявлення «точок» продажу сурогату на території міста.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні