--> Що задекларував керівник Луцького підприємства електротранспорту? | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Що задекларував керівник Луцького підприємства електротранспорту?

1
1
Що задекларував керівник Луцького підприємства електротранспорту?
Гендиректор КП “Луцьке підприємство електротранспорту” Володимир Пуц задекларував будинок, земельну ділянку, ВАЗ та зарплату.

Про це йдеться у відповідному документі за 2020 рік, опублікованому на сайті НАЗК, – передає ІА ВолиньPost.

Володимир Пуц має житловий будинок у селі Рованці площею 291 кв. м, земельну ділянку на 0,3 га, гараж, квартиру у спільній власності з дружиною Людмилою, сином Андрієм та донькою Наталією на 62 “квадрати” в Луцьку. Дружина володіє земельною ділянкою на 0,09 га у Промені Луцького району.

Їздить керівник луцького “тролейбусного” підприємства на ВАЗ 1990 року випуску, його дружина кермує Hyundai Elantra 2012 року випуску.

За рік Володимир Пуц заробив 387 892 гривні, тобто понад 30 тисяч і місяць, отримав 5420 гривень процентів у банку та 64800 гривень пенсії. Його дружина Людмила Пількевич на посаді медичного директора КП “Луцький центр медико-санітарної допомоги №1” у 2020 році отримала 474 393 гривні та 72480 гривень пенсії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ще плачуть що в нас зарплати малі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні