Укрзалізниця почне пропонувати меню для дітей

0
-4
Укрзалізниця почне пропонувати меню для дітей
"Укрзалізниця" з 18 березня запускає в поїздах "Інтерсіті +" окреме меню для дітей. Про це в середу, 17 березня, повідомляє прес-служба УЗ.

"Спільно з партнерами WOG і Do&Co було розроблене спеціальне корисне і смачне меню для дітей. Воно включає різнокольорову пасту, курячий биток, овочеві роли і корисну смакоту", - йдеться в повідомленні.

За словами директора філії УЗ Олександра Перцовського, "фішкою" стане інтерактивна упаковка, яка має додаткову функцію - розважити дітей під час подорожі.

Також з 18 березня оновляться і меню "дорослих" ланчів: м'ясного і вегетаріанського, при цьому ціна залишиться незмінною.

В УЗ додали, що розглядається також введення різних видів сезонного меню, які б представили смачну Україну.

"Отримуючи численні позитивні відгуки пасажирів про введення харчування в поїздах, не хочемо зупинятися на досягнутому і незабаром запропонуємо пасажирам подорож кулінарною Україною. Зокрема, будуть різні меню, які представляють регіональні особливості і багатство нашої національної кухні. Не залишимо без уваги і поїзди далекого прямування, пілотний проект запустимо вже цієї весни", - заявив директор філії "Пасажирська компанія" АТ "Укрзалізниця" Олександр Перцовський.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні