В Україні зросло споживання електроенергії

0
0
В Україні зросло споживання електроенергії
У січні-лютому 2020 року споживання в Україні електроенергії склало 28,3 млрд кВт-год. Це на 4,6% більше, ніж за аналогічний період минулого року, повідомляє УНІАН з посиланням на дані Міністерства енергетики в середу, 17 березня.

Так, промислові споживачі за два місяці збільшили споживання електроенергії на 2,5% - до 8,5 млрд кВт-год, а населення збільшило споживання на 7,5% - до 7,5 млрд кВт-год.

При цьому, транспортний сектор знизив споживання на 5,7% - до 1,1 млрд кВт-год, а сільгоспспоживачі - збільшили на 4,5% - до 0,6 млрд кВт-год.

Частка промисловості в загальному обсязі споживання електроенергії за підсумками двох місяців знизилася з 38,4% до 37,9%, а частка населення збільшилася з 32,4% до 33,6%.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні