Водіїв попереджають про обмеження руху через ремонт дороги на Волині. ФОТО

0
-1
Водіїв попереджають про обмеження руху через ремонт дороги на Волині. ФОТО
Капітальний ремонт доріг на Волині розпочали з міжнародного маршруту ДомановеКовель Чернівці Тереблече.

На окремих ділянках від Ковеля до села Переспа ремонтні роботи вже завершують, – пише Суспільне з посиланням на Укравтодор.

Проїзд цими ділянками дороги може тимчасово обмежуватися. Рух для водіїв відбуватиметься в реверсному режимі однією зі смуг руху.

На автодорозі від Ковеля до села Воля-Любитівська дорожники влаштовують перехідно-швидкісні смуги та заїзні кишені, облаштовують узбіччя та відкоси. Від Ковеля до села Колодяжне зрізають старий асфальтобетон.

На ділянці між селами Свидники та Переспа працівники підрядних організацій встановлюють поперечні дренажі для водовідведення, влаштовують бордюри у місцях зупинок громадського транспорту та пішохідні доріжки. В Укравтодорі кажуть: на цій ділянці нижній шар асфальту вкладали наприкінці 2020 року, тому за сприятливої погоди влаштовуватимуть верхній шар.

Міжнародний маршрут Доманове (на м.Брест) Ковель – Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест) з’єднує Волинську, Рівненську, Тернопільську та Чернівецьку області. У 2020 році було відновлено більшу частину шляху – понад 230 кілометрів.

Ремонтні роботи окрім Волинської області триватимуть також у Чернівецькій та Тернопільській областях.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні