Голова фракції Громадянського Руху «СВІДОМІ» Тарас Шкітер вакцинувався від коронавірусу. ВІДЕО

1
-5
Голова фракції Громадянського Руху «СВІДОМІ» Тарас Шкітер вакцинувався від коронавірусу. ВІДЕО
Очільник фракції Громадянського Руху "СВІДОМІ" Тарас Шкітер вакцинувався залишковою дозою вакцини Covishield від AstraZeneca.

Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.



Усі ми пам’ятаємо жорсткий локдаун рівно рік тому, коли всі суворо дотримувалися карантинних обмежень, сиділи вдома, носили маски та антисептики. Зараз багато-хто нехтує цим, тоді як у Європі – тотальний локдаун. Ми хочемо жити повноцінним життям: подорожувати, ходити на концерти, в кіно, працювати без обмежень. А це неможливо без колективного імунітету до коронавірусу. Тому сьогодні я вакцинуюся залишковою дозою вакцини Covishield від AstraZeneca. Як депутат я є публічною особою і щодня контактую з величезною кількістю людей, саме тому моє вакцинування – це перш за все їхня безпека", – наголосив він.

До слова, нещодавно так само вакцинувалися інші депутати, луцькі журналісти та громадські діячі.

"Знаю, що дехто сумнівається у якості AstraZeneca, однак альтернативи в Україні немає, а кількість хворих щоденно росте. Вакцинуватися чи ні – це право кожної людини. Мій вибір – вакцинуватися", – зазначив Тарас Шкітер.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Щоб переглянути додані коментарі до даного матеріалу потрібно оплатити ваш профіль.
Перейти до оплати

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні