Волинські митники вилучили контрабандні автозапчастини на понад 200 тисяч гривень

0
9
Волинські митники вилучили контрабандні автозапчастини на понад 200 тисяч гривень
Митники вилучили незадекларовані автомобільні запчастини у чоловіка, який намагався незаконно їх провезти через «Ягодин».

Про це повідомляється на сторінці "Волинської митниці" у Фейсбуці.

Прямуючи у напрямку «в’їзд в Україну», в зону митного контролю м/п «Ягодин» смугою руху «червоний коридор» заїхав транспортний засіб марки «Mercedes-Benz Sprinter 311CDI», яким керував громадянин України.

Під час повного митного огляду зазначеного авто в багажному відділенні серед інших товарів, заявлених в митній декларації, виявили незадекларовані автомобільні запчастини загальною вартістю 243, 3 тисячі гривень.

Таким чином, громадянин України не заявив за встановленою формою точних та достовірних відомостей щодо наявного вантажу, чим порушив митні правила за ознакою статті 472 Митного кодексу України.

Товар вилучили до рішення суду.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні