Дотримуватися соціальної дистанції допомагає годинник

0
7
Дотримуватися соціальної дистанції допомагає годинник
Компанія Samsung Electronics спільно з Radiant розробила цікаве рішення для роботи в офісах в умовах пандемії. Для цього використовуються розумні годинник Galaxy Watch Active2.

Розроблене рішення допомагає дотримуватися соціальної дистанції тим, хто повернулися в офіси з дистанційної роботи. Годинники з встановленим додатком Radiant RFID видають співробітникам. Установки додатка на смартфон не потрібно, повідомляє Portaltele.

Для роботи додаток використовує Bluetooth. Як відзначають розробники, радіус роботи Bluetooth майже дорівнює дистанції, яку співробітникам необхідно дотримуватися для зниження ризику заразитися. Таким чином, 2 пристрої «бачать» одне одного саме в той момент, коли люди порушують правило соціального дистанціювання.



Годинники подають сигнал вібрацією і показують попередження «Будьте обережні», якщо користувачі наближаються один до одного менш, ніж на 180 см. Також годинник попереджає, якщо співробітники збираються в групу більше 10 осіб. Таке рішення дозволяє знизити кількість небезпечних взаємодій в офісах і на виробництві на 65-70% вже через кілька днів після старту носіння пристроїв.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні