Де вбивали 7-річну Марію Борисову: місцеві провели своє розслідування

0
9
Де вбивали 7-річну Марію Борисову: місцеві провели своє розслідування
62-річному Миколі, якого підозрюють у вбивстві 7-річної Марії Борисової із села Щасливе Олешківського району на Херсонщині, загрожує довічне ув'язнення.

Востаннє Марійку бачили саме біля його будинку. Утім, кажуть сусіди, криків дитини в квартирі - не чули. Люди провели своє розслідування. Припускають, чоловік знущався над дитиною у своєму сараї. Вочевидь там і тримав тіло дівчинки.

"Він сказав поліції, що загубив ключі. І правоохоронці не перевіряли ні його сараю, ні квартири", - розповіла сусідка підозрюваного, передає ТСН.

Люди вказують вірогідний шлях, як вбивця переніс тіло - 300 м через пустир за сараями. Всі ці 4 дні, поки шукали Марійку, Микола безпробудно пив. І хоча працює копачем могил, Марійці яму копати відмовився.

"Хтось другий рив. Він сказав, що у нього руки погані і він не може", - каже Валентина Мофа, сусідка підозрюваного.

Люди у селі також хочуть вчинити над підозрюваним Миколою самосуд. Вони додають, що від побаченого навіть досвідчені слідчі були вражені.

"Розірвемо однозначно. Бо він таке зробив із дитиною, так познущався. Навіть досвідчені слідчі були шоковані", - сказав місцевий житель.

Де насправді підозрюваний вбив та тримав тіло дівчинки – поліція встановлює. Затриманий - відмовився давати свідчення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні