Била головою об стіну: вчителька фізкультури відлупцювала школяра

0
-2
Била головою об стіну: вчителька фізкультури відлупцювала школяра
У Тернополі в гімназії ім. Івана Франка, нетвереза вчителька побила учня 7-го класу.

Інцидент стався на уроці фізкультури. Вчительці не сподобалося, що хлопець сказав щось образливе й вона почала бити школяра головою об стіну, пише te.20minut.ua.

"Вчителька фізкультури прийшла в школу напідпитку. Якийсь малий їй щось сказав, вона почала кричати, закрила спортзал зсередини і стала того хлопця бити головою об стіну. Діти підняли крик. Збіглися вчителі, дирекція і т. д. Виламували двері", - сказала родичка одного учня цієї гімназії.

Вчительку вже звільнили.

"Це дійсно мало місце. Для нас, як для педагогічного колективу це неприпустима подія. Ця вчителька від сьогодні у нас більше не працює", - сказав директор гімназії Анатолій Крижанівський, передає tsn.ua.

У поліції почали розслідувати інцидент.

"На місце події правоохоронців не викликали. Директор цієї гімназії нам повідомив, що інцидент трапився в п'ятницю, 12 березня, і в навчальному закладі самостійно все вирішили. Але цей факт мав місце, всі деталі встановлюватимемо", - повідомив речник Нацполіції Тернопільської області Сергій Крета.

Про педагогиню, яка накинулася на учня, відомо, що вона є спеціалістом вищої категорії та старшим вчителем.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні