--> У столиці Норвегії вводять жорсткий карантин: хворіють молодь і діти | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У столиці Норвегії вводять жорсткий карантин: хворіють молодь і діти

0
1
У столиці Норвегії вводять жорсткий карантин: хворіють молодь і діти
У столиці Норвегії Осло місцева влада оголосила про введення найсуворіших обмежень з початку пандемії коронавірусу. Таке рішення було ухвалене через зростання поширення COVID-19, повідомляє РБК-Україна.

Мер міста Осло Раймонд Йохансен визнав, що це "дуже обмежувальна міра, але багато людей збиралися разом на приватних вечірках вдома й заводили занадто багато нових контактів".

Начальник служби охорони здоров'я міста Роберт Стін каже, що зараз Осло "знаходиться в найбільш серйозній ситуації за рік через поширення британської версії коронавірусу".

При цьому він зазначив, що в лікарні стали частіше госпіталізувати молодих пацієнтів, які народилися в 90-х роках.

Крім того, почастішала захворюваність серед дитячого населення - хворіють діти 6-12 років. Саме тому міська влада прийняла рішення відновити дистанційне навчання у старших класах початкової й середньої школи. А всі дитячі садки та гуртки будуть закриті.

Також в Осло до 7 квітня продовжують вже діючі обмеження. Залишаються закритими всі магазини (крім продуктових), ресторани, культурні установи та тренажерні зали.

Минулого тижня в Осло 50 тисяч осіб пройшли тести на COVID-19. З них 1967 тестів дали позитивний результат. Наголошується, що це найбільша кількість інфекцій у столиці Норвегії з початку пандемії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні