--> У МОЗ назвали умову введення локдауну в Україні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У МОЗ назвали умову введення локдауну в Україні

0
19
У МОЗ назвали умову введення локдауну в Україні
Глава МОЗ назвав умову, за якої в усій країні може бути введений жорсткий карантин. Про те, в якому випадку це буде можливо, в понеділок, 15 березня, Степанов розповів в ефірі програми Свобода слова.

"Локдаун в Україні буде вводитися, якщо більша кількість областей перейдуть в "червону зону". Умовою є 50-70% регіонів, які максимально посилили обмеження", - заявив глава відомства.

За словами міністра, країна буде рухатися в стратегії адаптивного карантину. Однак якщо більша частина областей перейде на червоний рівень, тоді в країні можливий жорсткий локдаун.

Зазначимо, що з 24 лютого в Україні діє адаптивний карантин, в рамках якого вся країна поділена на чотири зони (червона, оранжева, жовта, зелена). При цьому найжорсткіші обмеження діють в "червоній зоні". Тут, зокрема, заборонено роботу кафе, ресторанів, кінотеатрів, ТРЦ, заборонено рух транспорту (міський транспорт їздить за спецперепустками, а ж/д - тільки спецрейси). Школи в "червоній зоні" працюють дистанційно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
19

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні