--> Екіпаж загинув на місці: у США літак впав прямо на авто. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Екіпаж загинув на місці: у США літак впав прямо на авто. ВІДЕО

0
-4
Екіпаж загинув на місці: у США літак впав прямо на авто. ВІДЕО
У США одномоторний літак Beechcraft Bonanza впав на автомобіль, після чого спалахнула пожежа. Загинули 2 людей, ще 2 - постраждали.

Авіакатастрофа cталася у місті Пемброк-Пайнс, що в штаті Флорида, 15 березня близько 15:00 за місцевим часом. Літак розбився незабаром після зльоту з аеропорту Норт Перрі. Про це повідомляє NBC 6.

Зазначається, що екіпаж літака загинув на місці. Водія автомобіля та дитину, госпіталізували до Memorial Hospital Pembroke, їхній стан залишається невідомим.

"Ми почули жахливий шум і вийшли, все палало У машині була мати зі своєю дитиною, і ми не знаємо, що з ними сталося. Приїхали рятувальники і забрали їх", - розповіла місцева жителька Аннабель Фернандес.

Причини аварії з'ясовують експерти Федерального авіаційного управління США та Національної ради з безпеки на транспорті.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні