--> Бан у Twitter засмутив Трампа більше, ніж поразка Байдену | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Бан у Twitter засмутив Трампа більше, ніж поразка Байдену

0
-1
Бан у Twitter засмутив Трампа більше, ніж поразка Байдену
Племінниця експрезидента США Дональда Трампа Мері розповіла, що він більше засмучений блокуванням його акаунту у Twitter, аніж програшем на президентських виборах.

Про це пише Business Insider.

За її словами, Трамп «не переймався політикою» і набагато більше засмутився рішенням Twitter назавжди заблокувати його обліковий запис, а також скасуванням чемпіонату Професійної асоціації гольфістів (PGA), який мав пройти в його гольф-клубі в Бедмінстері.

«Я думаю, бан у Twitter і те, що PGA скасовує турнір на його полях для гольфу, — мабуть, найгірше, що трапилося з ним за останні чотири роки», — розповіла Мері Трамп виданню.

На тлі подій зі штурмом Капітолія 6 січня соціальна мережа Twitter повідомила, що ухвалила рішення назавжди заблокувати аккаунт Дональда Трампа через «ризик подальшого підбурювання до насильства». Доступ до аккаунту Трампа також заборонили Facebook, Instagram, Snapchat, YouTube і Twitch.

Експрезидент анонсував, що створить власну платформу, а пізніше заявив, що не планує повертатися у Twitter, назвавши соцмережу «нудною».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні