Постраждалі в лікарні: стали відомі подробиці обвалу мосту на Волині

0
0
Постраждалі в лікарні: стали відомі подробиці обвалу мосту на Волині
"Йдеться про порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою особою, яка зобов'язана їх дотримувати", – зазначили у поліції.

З п'яти травмованих під час обвалу мосту, троє, станом на 15 березня, знаходяться у лікарні. Двоє робітників від п'ятниці лікуються у відділенні травматології, їх стан стабільний, – розповіла телефоном генеральна директорка Володимир-Волинського територіального медоб'єднання Тетяна Ващук, пише Суспільне.

Ще одного травмованого перевели з відділення реанімації у хірургію. "Він теж уже стабільний. Забрали селезінку. Зараз показники покращилися, почуває себе краще", - каже лікарка. Під час обвалу бетонної конструкції чоловік отримав закриту травму живота, зокрема, розрив селезінки та внутрішньочеревну кровотечу. В реанімації робітника підключили до апарату штучної вентиляції легень. після видалення селезінки пацієнту стало ліпше.

Нагадаємо, 12 березня в обідню пору у Володимир-Волинському районі у результаті дорожніх робіт у селі П'ятидні, обвалилася частина мосту. Конструкція травмувала п'ятьох робітників. За попередньою версією, яку озвучили дорожники, міста обвалився через технічні помилки, допущені ще при будівництві в 1962 році.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні