--> У Луцьку п'яна водійка врізалась в стовп. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку п'яна водійка врізалась в стовп. ФОТО

2
4
У Луцьку п'яна водійка врізалась в стовп. ФОТО
У Луцьку мешканка Львівської області, керуючи автомобілем Mercedes, не впоралася з керуванням та влетіла у бетонний стовп на перехресті вулиць Потебні – Гнідавська у неділю, 14 березня о 4 годині ранку.

Як повідомили ІА "Волинські Новини" у пресслужбі ГУНП у Волинській області, 29-річна жителька Львівської області, керуючи автомобілем Mercedes та рухаючись вулицею Потебні, не впоралася з керуванням та врізалася в стовп. Внаслідок аварії жінка отримала тілесні ушкодження, їй надали медичну допомогу. Відомості відповідним чином зареєстровані.

На місці ДТП працювала швидка. Як зазначили в оперативно-диспетчерській службі КЗ "Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" постраждала отримала травму грудної клітки та мала різкий запах алкоголю.

Водійка відмовилася пройти тест на алкогольне сп’яніння в присутності двох свідків.

На жінку склали відповідні матеріали за ст.124, ч.1 ст.130 та ч.1 ст. 139 КУпАП.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То треба ще мати талянт щоб так заїхати
Відповісти
Там від перехрестя метрів 200...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні