Як вийшли на підозрюваного в убивстві 7-річної Марії Борисової. ВІДЕО

1
2
Як вийшли на підозрюваного в убивстві 7-річної Марії Борисової. ВІДЕО
14 березня арештували 52-річного підозрюваного у вбивстві 7-річної Марії Борисової із Щасливого Олешківського району на Херсонщині.

На нього вказували всі докази. А в день, коли ховали дівчинку, підозрюваного знайшли вдома з порізаними венами. Таку інформацію підтвердив голова Нацполіції Ігор Клименко.

"Відразу було зрозуміло, що тіло підкинув хтось із місцевих. Бо закинуту недобудову перевіряли не один раз. У колі підозрюваних опинилися всі без винятку мешканці села. Слідчі та оперативники опитали всіх, десятки людей пройшли через детектор брехні. І от після безупинних оперативно-розшукових заходів та слідчих дій правоохоронці встановили ймовірного вбивцю та ґвалтівника. Щоби його "взяти", потрібно було до дрібниць зібрати докази та отримати попередні висновки експертиз. Коли поліцейські прийшли до будинку зловмисника, зрозуміли, що їх чекало: підозрюваний лежав із порізаними венами", - розповів Клименко.

Додав, що чоловік ймовірно хотів вкоротити віку, аби уникнути покарання. Але йому не вдалося.

"Не буде цього! Врятували цього недочоловіка, щоб він відповів за свої вчинки.", - підсумував Клименко.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Але ще більший злочин вчинив свого часу мій зеленський батько, не одягнувши презерватив перед статевим актом...вилупився з сраки я клоуняка зеленський трикратний крадій пенсій зе-президент ХUЙЛО ЛАЛАЛА пердолю свою прес.секретутку мандель і за це платю їй 1.5тисячі баксів в місяць з вкраденних мною Пенсій в пенсіонерів з моїми бандитськими зе-партійними Подєльніками! І хочу щоб мені надавали бітами по рилу пенсіонери, щоби я харкав й срав кровью!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні