Болгарія відкривається для туристів

0
2
Болгарія відкривається для туристів
Болгарія з 1 травня відкриває новий туристичний сезон, для відпочивальників будуть введені спеціальні правила проживання і харчування. Про це в неділю, 14 березня, повідомила міністр туризму країни Мар'яна Ніколова у Facebook.

За її словами, об'єкти туристичної галузі можуть починати підготовку до травневих свят, а всі протиепідемічні заходи будуть оголошені найближчим часом Міністерством охорони здоров'я, пише Корреспондент.

Крім того, влада розробить умови для в'їзду іноземних громадян і повідомить про них заздалегідь, зазначила Ніколова.

Міністр наголосила, що охочим відвідати Болгарію будуть забезпечені "зелені коридори" для безпечного проїзду до місця проживання. Скористатися такою послугою зможуть власники COVID-паспортів, які розробляє Єврокомісія.

"Зелений коридор" гарантований кожному туристу, який хоче відвідати країну і який, згідно з паспортом вакцинації, або щеплений від коронавірусу, або перехворів і має антитіла, або має негативний ПЛР-тест", - цитує Ніколова главу МОЗ Костадіна Ангелова.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні