Вбивство Марії Борисової: у день похорон селянин порізав собі вени

1
-6
Вбивство Марії Борисової: у день похорон селянин порізав собі вени
У селі Щасливе Олешківського району Херсонської області під час похорону 7-річної Марії Борисової один з селян порізав собі вени.

Місцевий волонтер Назар Приходько повідомив про це "Сегодня". У поліції інформацію про це підтвердили.

"З'явилася інформація, мовляв, в день похорону Маші, 13 березня, один з місцевих жителів порізав собі вени. З чуток, ця людина вижила. Факт перерізання вен може говорити про те, що ця людина чогось боїться. Як мінімум - може щось знати", - сказав Приходько.

"Дійсно, такий факт у цьому селі був. Один з жителів села намагався накласти на себе руки шляхом порізу вен. Однозначно буде перевірятися його причетність до вбивства", - повідомила речниця поліції Херсонській області Тетяна Пшонь.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Але ще більший злочин вчинив свого часу мій зеленський батько, не одягнувши презерватив перед статевим актом...вилупився з сраки я клоуняка зеленський трикратний крадій пенсій зе-президент ХUЙЛО ЛАЛАЛА пердолю свою прес.секретутку мандель і за це платю їй 1.5тисячі баксів в місяць з вкраденних мною Пенсій в пенсіонерів з моїми бандитськими зе-партійними Подєльніками! І хочу щоб мені надавали бітами по рилу пенсіонери, щоби я харкав й срав кровью!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні