Українцям скоротили субсидії

4
-1
Українцям скоротили субсидії
Українські родини, які опалюють свої будинки та квартири газом, отримали удвічі менший розмір субсидії у березні.

Повідомляє Перший діловий.

Як пояснили в уряді, це пов’язано зі зниженням тарифів на природний газ. Так, у деяких областях ціна на “блакитне паливо” у лютому порівняно з січнем знизилася на 40%. Відповідно і розміри субсидій зменшилися. В уряді зазначили, що субсидію надають на норматив споживання. Чим більші тарифи, тим вищий розмір субсидії.

У державному бюджеті на цей рік на субсидії передбачено 36,6 млрд гривень. Це майже на чверть менше, ніж попереднього року. Пов’язано це з тим, що доходи українців ростуть, звернень за держдопомогою зменшується. Відтак, і коштів необхідно менше, зазначають експерти.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Отримувати субсидію -це ганьба. Нехай йдуть працювати та оплачують свої рахунки.
Відповісти
А у вас напевне пенсія дуже велика, що на все вистачає... Часом не з суддів-прокурорів котрі найважче піднімали кейс з хабарями?
Відповісти
А вони працюють(неофіційно) сторожами,автомийниками,двірниками,слюсарями і т.д. в основному пенсіонери і ще й субсидію отримують.А хто їх перевіряє,соціальні служби сра...ки від крісла відірвати ліняться.В Луцьку і по області повно таких.Субсидію треба відміняти,бо це лохотрон,одні пенсіонери одержують,а інші дулю.Хто спритніший!Треба всім пенсіонерам доплачувати однакову суму,або адресно з перевіркою.А інші нехай легалізуються і платять.Бо держава не потягне.






, . .,

















Відповісти
"Палучітє і разпішітєсь".73% задоволені?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні