--> В Україні оновлять систему прогнозування погоди | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Україні оновлять систему прогнозування погоди

0
2
В Україні оновлять систему прогнозування погоди
В Україні перероблять систему прогнозування погодних умов.

ДСНС співпрацюватиме з компанією з США BARON - Critical Weather Intelligence в сфері гідрометеорологічної діяльності, повідомляє МВС України.

Тепер в Україні з'являться близько 13 великих радарів, а також кілька тисяч спеціальних датчиків, які "дозволять використовувати ранній, ймовірний і швидкий прогнози небезпечних погодних та природних явищ".

Менеджер компанії BARON по глобальному розвитку бізнесу в Східній Європі і Центральній Азії Сергій Брайлян заявив, що ця система це "основа систем автоматизованого управління розгортання військ". Впровадження новітніх технологій дозволить Україні увійти в мережу повітряної безпеки НАТО.

Після схвалення проєкту на рівні українського парламенту через два-три роки ця система буде розгорнута повністю. Будуть модернізовані гідрометеорологічні пости - морські і повітряні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні