Назвали переможців конкурсу News Photo Awards. ФОТО

0
-1
Назвали переможців конкурсу News Photo Awards. ФОТО
Володарем Гран-Прі конкурсу став фотожурналіст іспанського інформаційного агентства EFE Agency Брайс Лоренцо з роботою "День народження".

Названо імена переможців міжнародного фотоконкурсу для професійних фотожурналістів News Photo Awards "Overcoming COVID". Володарем Гран-прі конкурсу став фотожурналіст іспанського інформаційного агентства EFE Agency Брайс Лоренцо Куто (Brais Lorenzo Couto) і його робота "День народження". Про це повідомляє Корреспондент.

У категорії "Найкраща фотографія" перемогу здобув фотожурналіст МІА "Россия сегодня" (Sputnik) (Росія) Ілля Питалєв з фотографією "Причастя".



У категорії "Найкраща серія фотографій" переможцем став репортер британського агентства новин і медіаконтенту South West News Service (SWNS) Адам Грей. Журі визнало найкращою серію зроблених ним знімків під назвою "В епіцентрі ковіду".

Володар Гран-прі конкурсу отримав 10 тисяч доларів, призери в категоріях "Найкраща фотографія" і "Найкраща серія фотографій" - по 3 тисячі доларів.

На церемонії також були названі володарі спеціального призу "Особлива думка":

- фотокореспондент Дієго Ібарра Санчез за роботу "Фінікійський колапс: COVID і криза в Лівані";



- фотокореспондент Джош Едельсон за знімок "Залишайтеся в колах";



- фотожурналіст з китайського інформаційне агентство "Сіньхуа" Тао Лянг і його робота "Поцілунок".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні