П'яний водій влаштував погоню із поліцією і відкрив вогонь. ФОТО

0
0
П'яний водій влаштував погоню із поліцією і відкрив вогонь. ФОТО
У селі Запитів Львівської області нетверезий водій на Chevrolet влаштував погоню із поліцейськими, а коли його наздогнали, він почав стріляти.

Подія сталася 9 березня на трасі Київ-Чоп, повідомили у патрульній поліції Львівської області.

"Патрульна поліція помітила водія автомобіля Chevrolet, який проїхав залізничний переїзд на червоний сигнал світлофора. Вимогу патрульних про зупинку водій проігнорував та кинувся тікати. Під час спроби втечі автомобіліст вчинив ДТП, врізавшись у паркан зупинки громадського транспорту. Згодом він виїхав у поле, де застряг у болоті. Далі він вийшов з автомобіля, взявши із собою, імовірно, рушницю, і почав погрожувати, що стрілятиме, якщо йому не дадуть змогу втекти. Під час спроби втечі чоловік тричі вистрелив: 1 раз угору і двічі в напрямку патрульних. Поліцейські своєю чергою використали табельну вогнепальну зброю, аби зупинити озброєного чоловіка. Утікача наздогнали й затримали. Обійшлося без потерпілих", — йдеться у повідомленні.

Водієві 30 років. Справу розслідують як замах на вбивство правоохоронців. За це чоловікові загрожує до 15 років в'язниці або довічне ув'язнення.

Відомо, що цьогоріч чоловіка вже двічі притягували до адміністративної відповідальності через порушення правил дорожнього руху. Востаннє 7 березня за перевищення швидкості.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні