Замовив матрац – покращив здоров’я, або чому більшість обирає латексні матраци?*

0
0
Замовив матрац – покращив здоров’я, або чому більшість обирає латексні матраци?*
На чому спати, щоб не нашкодити спині – питання актуальне в усі часи. Та саме зараз у людей з’явилася можливість відчути, як це відпочивати з комфортом, а головне – з користю для самопочуття та здоров’я. Це стало можливим з винайденням латексу на початку 20 століття, та тоді латексні матраци використовували мало. Зазвичай, латексними блоками закривали пружини в пружинних матрацах. І лиш зараз матраци з латексу оцінили гідно, довели їх користь та зручність.

Декілька слів про користь латексу

Латекс є природним матеріалом з безліччю переваг. Він:

має унікальне мікросередовище, не придатне для розмноження бактерій та пилових кліщів;
не піддається деформації, тому служить понад 20 років;
має чудові вентиляційні властивості завдяки пористій структурі;
володіє ортопедичним ефектом, рівномірно розподіляє вагу, не навантажує хребет, сприяє покращеній циркуляції крові.

Лікарі офіційно підтвердили користь від латексних матраців та подушок. В Європі та північній Кореї в лікувальних закладах, садках, будинках для літніх людей вже давно використовують виключно латексні поверхні для сну.

Наскільки латексні матраци популярні в Україні?

Та чи мають попит латексні матраци і в Україні? Аби дізнатися, як змінилася ситуація за останні роки, та на чому бажають спати українці сьогодні, ми звернулися до одного з найперспективніших виробників справжніх латексних виробів для сну – SoNLaB. Консультант Олександр, що працює з часів відкриття фірми, радо погодився відповісти на всі запитання.

Скажіть, Олександре,як змінювалося ставлення клієнтів з початку відкриття виробництва до сьогодні? Чи стали люди більше цінувати якість сну та обирати матраци з латексу?

Ми починали майже 9 років тому, коли лише почало зароджуватися нове ставлення до екотоварів, зокрема, матраців з натурального латексу. Якщо раніше вважалося, що справжній латексний матрац – це забаганка для більш забезпечених прошарків населення, то зараз кожен знає, що, насамперед, це внесок в здоров’я та комфортний відпочинок.

Спочатку нашими клієнтами були ті, кому цікаво було спробувати щось нове, або люди, яким лікарі рекомендували спати на ортопедичній поверхні. Зараз же, латексні матраци обирають всі, не зважаючи на фінансовий стан та здоров’я. Особливо зацікавились корисними поверхнями батьки, тому часто для новонароджених, малих дітей та підлітків обирають саме матраци з латексу. Адже знають, що задля правильного розвитку, дитина повинна мати правильну підтримку піл час сну, а таку забезпечити може лише латекс.

Чи є різниця між матрацами для різних людей за віком та статурою?

Звичайно! Кожній людині необхідно обирати «свій» матрац, що зможе забезпечити рівномірне навантаження на хребет, аби кожен м’яз міг відпочити. Літнім людям необхідна м’яка підтримка, людям з надмірною вагою, навпаки, тверді поверхні, а підліткам та дорослим найкращим варіантом буде матрац з помірною жорсткістю. Наприклад, у нас найпопулярнішою моделлю є латексний матрац SoNLaB Latex Т18 висотою 20 см. Все тому, що він підходить і для підлітків, і для дорослих, і для людей похилого віку завдяки унікальній здатності підлаштовуватись під особливості будови тіла.

Яка користь від латексних матраців, окрім того, що вони гарантують ортопедичність?

Сон на такій поверхні буде корисним не лише для опорно-рухового апарату. Річ у тому, що, правильне положення тіла під час сну гарантує покращення кровообігу (а це важливо при багатьох захворюваннях серцево-судинної системи) та якості сну (адже відпочиває все тіло). Тіло відновлює свої сили за менший проміжок часу, аніж це було б на звичайних поверхнях.

Тепер зрозуміло, чому латексні матраци такі популярні. Радимо і вам замінити свої старі матраци на нові, аби відчути нову якість відпочинку! До речі, саме зараз в «SoNLaB» діють знижки 30%, тому встигніть відхопити найкращу модель по вигідній ціні!





















Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні