Французького урядовця-гея не пустили в місто у Польщі - «зона вільна від ЛГБТ»

0
8
Французького урядовця-гея не пустили в місто у Польщі - «зона вільна від ЛГБТ»
Представника уряду Франції не допустили до польського міста, яке декларує себе як вільне від ідеології сексуальних меншин.

Ідеться про державного секретаря міністерства Європи й закордонних справ Франції Клемана Бона, передає Укрінформ.

Перебуваючи минулого тижня з візитом у Польщі, він хотів відвідати місто Краснік, яке оголосило себе «вільним від ЛГБТ».

«Польська влада повідомила мені, що не може запланувати цей візит. Я глибоко розчарований цим», - розповів французький урядовець виданню L’Obs.

За словами Бона, який не приховує свою належність до спільноти сексуальних меншин, польська сторона пояснила таке рішення складною епідемічною ситуацією.

У Польщі 88 територій, серед яких і Краснік, проголосили себе «вільними від ідеології ЛГБТ». Відповідне рішення ухвалюють депутати місцевих рівнів.

У ЄС така практика вважається дискримінаційною стосовно сексуальних меншин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні