У Ковелі 18-річна п'яна водійка без прав врізалась в стовп. ФОТО

1
1
У Ковелі 18-річна п'яна водійка без прав врізалась в стовп. ФОТО
У Ковелі 18-річна водійка автомобіля Citroen C4 потрапила в аварію. Кермувальниця не вибрала безпечної швидкості та наїхала на металеву опору.

Автопригода трапилася зранку 9 березня на вулиці Незалежності, – повідомили в управлінні патрульної поліції області. В аварії ніхто не травмувався.

У поліції кажуть: дівчина не мала посвідчення водія відповідної категорії та сіла за кермо в нетверезому стані. Під час спілкування правоохоронці помітили у волинянки ознаки алкогольного сп’яніння. Дівчина мала порушення мови та характерний запах, пише Суспільне.

Для огляду на стан сп’яніння водійку доставили у лікарню. Висновок лікаря - у крові дівчини 1, 36 проміле алкоголю.

На 18-річну волинянку склали три адміністративні матеріали за статтями про керування в стані сп’яніння, порушення ПДР, що спричинило пошкодження авто та керування автомобілем без документів. Їй загрожує штраф у розмірі 11 050 гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Стовп перебігав дорогу у невстановленому місці.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні