Стали відомі подробиці ДТП під Ковелем. ФОТО

0
1
Стали відомі подробиці ДТП під Ковелем. ФОТО
Нагадаємо, що автопригода трапилася 8 березня ввечері на автодорозі поблизу села Білашів, - пише сектор комунікації поліції Волинської області.

За кермом автомобіля Ford Fusion перебувала 39-річна жителька Нововолинська. Виконуючи маневр обгону, водійка, ймовірно не впоралася з керуванням, з’їхала у кювет та врізалась у дерево.

Внаслідок ДТП постраждала водійка та троє пасажирів транспортного засобу – 20-річна жителька Ковеля та 41-річна жителька цього ж району. Їх усіх госпіталізували.



Поліція розпочала за цим фактом кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують усі обставини автопригоди.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні