Назвали 10 продуктів, у яких білка більше ніж у яйцях

0
5
Назвали 10 продуктів, у яких білка більше ніж у яйцях
Варені яйця є популярним продуктом, особливо серед тих, хто дотримується дієт для схуднення. Одначе, не всі є шанувальниками цієї страви. А деякі навіть мають на яйця алергію. Проте ми їмо їх, щоб підтримувати рівень білка в нашому організмі, пише Жіночий світ.

Однак не обов’язково їсти яйця, якщо ви не любите їх чи маєте протипоказання. Ви можете отримувати білки і з інших джерел.

10 продуктів, які можуть забезпечити більшою кількістю білка, аніж яйця:

Кіноа

Кіноа містить близько восьми грамів білка на чашку. Воно забезпечує вас всіма необхідними амінокислотами, це один з рідкісних видів повноцінних рослинних білків.

Нут

½ склянки нуту забезпечить вам вісім грамів білка. Він також є чудовим джерелом рослинного білка.

Тофу

Тофу теж належить до важливих вегетаріанських джерел білка. 85 г тофу містить близько восьми грамів білка.

Мигдалева олія

Дві столові ложки мигдалевої олії забезпечать вам близько семи грамів білка. Вона також містить багато корисних для серця жирів.

Грецький йогурт

Грецький йогурт містить більшу кількість білка в порівнянні зі звичайним йогуртом. Одна чашка такого йогурту містить 23 грами білка.

Сочевиця

Половина склянки сочевиці містить вісім грамів білка. Вона є чудовим джерелом білка, а також клітковини.

Арахісове масло

Дві столові ложки арахісового масла містять сім грамів білка. Ви можете насолоджуватися ним з тостами або скибочками яблук.

Гарбузове насіння

30 грамів гарбузового насіння містить 8,5 грамів білка. Воно також є чудовим джерелом цинку, міді, калію, магнію та заліза.

Сир чеддер

30 грамів сиру чеддер містить близько семи грамів білка. Він також багатий на такі поживні речовини, як вітамін А і В12, фосфор, цинк і кальцій.

Креветки

120 грамів креветок містять більше 17 грамів білка. Крім того, вони мають дуже низьку калорійність і майже не містять жиру.

Щодо найліпшого часу споживання білків. Вони актуальні у будь-який час доби. Вживання білка вранці допомагає нашому тілу виробляти більше енергії, а вживання перед сном – відновити м’язову тканину. Доросла людина повинна вживати 0,8 грамів білка на кілограм ваги тіла.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні