Tesla готує оновлену версію броньованого Cybertruck

0
0
Tesla готує оновлену версію броньованого Cybertruck
Компанія Tesla Ілона Маска у другому кварталі цього року може представити оновлену версію броньованого автомобіля Cybertruck.

Як передає Укрінформ, про це Маск написав у Твіттері.

«Оновлення (Cybertruck – ред.) мабуть, у другому кварталі. Cybertruck буде вироблений на заводі у Техасі», - відповів Маск на один із коментарів про можливу дату появи оновленої версії Cybertruck.

Він також додав, що саме зараз компанія сфокусована на завершенні будівництва цього заводу.

Портал Electrek зазначає, що Cybertruck вперше була представлена у листопаді 2019 року. Проте очікується, що її виробництво розпочнеться не раніше кінця цього року.

Раніше Маск, зокрема, вже припускав, що автомобіль може буде зменшений у його розмірі. Проте пізніше у компанії відмовилися від цієї ідеї.

Як повідомлялося, 22 листопада 2019 року засновник Tesla Ілон Маск представив новий Cybertruck, корпус якого зроблено зі сталі, що використовується компанією SpaceX у будівництві ракет. Автівка була задекларована як фактично броньований автомобіль, однак, під час презентації виявилося, що бокові вікна не витримали тесту, який обрали самі ж виробники.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні