--> Повідомили, хто переміг на міжнародному турнірі з ММА у Луцьку. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Повідомили, хто переміг на міжнародному турнірі з ММА у Луцьку. ФОТО

0
5
Повідомили, хто переміг на міжнародному турнірі з ММА у Луцьку. ФОТО
У Луцьку на професійному турнірі з ММА білоруска "забрала" пояс в українки. На ювілейному десятому Міжнародному професійному турнірі з ММА змагалися 22 спортсмени, двоє волинян здобули перемогу.

Суспільне стежило за усіма поєдинками, поспілкувалося з організаторами спортивного заходу, переможцями та переможеними.

Загалом, було 11 поєдинків, із 22 спортсменів, четверо - волиняни. На турнір також приїхали бійці з Таджикистану, Азербайджану, Вірменії та Білорусі.

Під час міжнародного турніру в луцькому октагоні вперше змагалися жінки. Перед поєдинком українка Каріна Бєлова розповіла в коментарі Суспільному, що цього бою довго чекала: "Із цією пандемією на 70% зменшилася кількість змагань. Тому ми їх чекаємо, як великі свята. Було таке, що готуєшся до поєдинку, а тут погіршення ситуації в регіоні й змагання злітають".

Білоруска Каріна Чаплінская розповіла, що в Луцьку вона не вперше, втім, в октагоні раніше тут не виступала: "Тут сильні бійці. Я трішки вища за суперницю, але не сказала б, що це перевага, адже мій зріст вона може використати проти мене. Мені цікаво позмагатися з українкою, чекаю на цікаве протистояння".

Дострокову перемогу здобула білоруска. У другому раунді спортсменка застосувала "задушливий" прийом.

У рамках турніру відбулися два аматорські поєдинки. Відкрили турнір спортсмени вагової категорії до 77 кг. Андрій Ганчар (м. Стрий) переміг достроково "задушливим" прийомом у другому раунді, його суперником був лучанин Роман Гузь.

Після поєдинку луцький спортсмен сказав, що засмутився результатом, але готовий йти далі. "Перший раунд пройшов по нашому плану, все було гаразд, але в другому я відчув, що не вистачає функціоналу. Але на цьому нічого не закінчується, треба просто більше працювати" - розповів спортсмен після виходу з октагона.

Далі змагалися бійці у ваговій категорії до 70 кг. Богдан Чорнейко з Львівщини переміг за підсумками трьох раундів за рішенням арбітрів, його суперником був лучанин Олександр Слєпко.

У програмі відбулися також два професійно-аматорські поєдинки. У ваговій категорії до 70 кг перемогу знову здобув Львівянин - Роман Меленевич. Він переміг за рішенням суддів, його суперником був лучанин Богдан Шаула.

Наступний раунд був вдалим для лучан. Максим Петровський здобув дострокову перемогу на 40-й секунді "задушливим" прийомом. Його суперником був боєць з Таджикистану - Аль-Хаттабі Фірдавс.

П'ятим поєдинком був бій професіоналів у ваговій категорія до 61 кг. Перемогу здобув Херсонець Олексій Булай. Рефері зупинив бій у першому раунді на 47 секунді. Суперником херсонця був киянин - Сергій Голеня.

У професійно-аматорському поєдинку вагової категорії до 61 кг лучани підтримували свого бійця - Андрія Протасюка. В октагоні він здолав на 40 секунді першого раунда львів'янина Олега Карпіна. Коментатор сутички назвав цей бій "волинським побоїщем".

"Приємно, що я переміг достроково, на це і налаштовувався. До цього багато готувався, також з тренером формували тактику поєдинку. Йому не вдався кидок, я вийшов на позицію зверху і почав наносити серію ударів", - каже лучанин Андрій Протасюк. З його слів, щоб перемогти вперто тренувався і прокидався щодня о 5 ранку.

У другій половині турніру змагалися лише професіонали. Сьомим поєдинком була вагова категорія спортсменів до 61 кг. Вадим Сакал з міста Тульчин переміг Фахріддіна Іскандарова. До цього азербайджанець не мав поразок в октагоні. Під час бою на татамі рефері зупинив бій.

Далі в октагоні була вагова категорія спортсменів до 77 кг. Білорус Антон Толошко переміг достроково в третьому раунді турецького спортсмена Мкртича Саркісяна.

У рамках професійних поєдинків в октагоні зустрілися Богдан Катькін з міста Дніпро та львів'яни Ростислав Сукач. Спортсмен з Дніпра переміг достроково в першому раунді.

Один із завершальних боїв став двобій у вагової категорії до 93 кг. Азербайджанець Ельчін Хусейнов переміг достроково на 33 секунді "задушливим" прийомом в першому раунді. Його суперником був Олександр Городнюк з міста Березне, для українця це був дебютний виступ у професіоналах ММА.

Нагадаємо, через пандемію приїхати змогли не усі охочі спортсмени. Через карантин турнір проводили без глядачів. Суспільне було інформаційним партнером ювілейного міжнародного турніру.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні