Алкоголь перевищував норму у 10 разів: на Волині затримали п'яного водія

0
2
Алкоголь перевищував норму у 10 разів: на Волині затримали п'яного водія
В 10 разів перевищував допустиму норму рівень алкоголю в крові водія, якого затримали волинські патрульні.

Суддя Іваничівського районного суду розглянула матеріали справи, що надійшли з відділу поліцейської діяльності №1 (Іваничі) Володимир-Волинського районного відділу поліції про притягнення до адміністративної відповідальності автомобіліста за кермування напідпитку.

Про це йдеться в постанові суду від 23 лютого, - пише Район.Іваничі.

Уродженець міста Заставна Чернівецької області 27 січня о 17:55 на автодорозі Мишів - Менчичі керував автомобілем ВАЗ 2106 в стані алкогольного сп`яніння, тест на стан сп`яніння проводився приладом «Драгер».

Чоловік, що притягується до адміністративної відповідальності, в судовому засіданні провину визнав, підтвердив обставини, що зазначені в протоколі про адміністративне правопорушення. У вчиненому щиро розкаявся, просив не позбавляти його права керування транспортними засобами.

Факт вчинення чоловіком правопорушення підтверджується наступними доказами: протоколом, показником Алкотестера «Drager» (2,33‰), актом огляду на стан сп`яніння з використанням спеціальних технічних засобів, письмовими та усними поясненнями, відеодоказом та іншими матеріалами справи.

Суддя постановила визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення та призначити йому штраф 10,2 тисячі гривень з позбавленням права керування транспортними засобами строком на один рік.

Стягнути з чоловіка на користь держави судовий збір в розмірі 454 гривні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні