--> Волинян попереджають про сильний поривчастий вітер | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинян попереджають про сильний поривчастий вітер

0
-3
Волинян попереджають про сильний поривчастий вітер
За прогнозами синоптиків завтра, 7 березня, на території Волинської області очікується вітряна погода, пориви південно-західного вітру сягатимуть 15-20 м/с. Це метеорологічне явище І рівня небезпечності (жовтий).

Окрім того, внаслідок добових коливань температури повітря між плюсовими та мінусовими позначками термометра, на автошляхах області можливе утворення ожеледиці. Учасників дорожнього руху закликали бути максимально уважними та обережними, пише Волинь.

При вітряній погоді варто триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередач та уникати перебування поблизу великих дерев, особливо тополь, не паркувати поруч з ними автотранспорт

«При вітряній погоді варто триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередач та уникати перебування поблизу великих дерев, особливо тополь, не паркувати поруч з ними автотранспорт», – рекомендують краянам.

У разі виникнення ускладнень проїзду чи інших надзвичайних ситуацій на автошляхах державного значення просять телефонувати за номером (0332) 78 54 69 до чергового диспетчера Служби автомобільних доріг у Волинській області, який працює цілодобово.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні