--> Поляки на кордоні розвернули автобус з українцями. | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Поляки на кордоні розвернули автобус з українцями.

1
1
Поляки на кордоні розвернули автобус з українцями.
Цього тижня Польща не пустила до країни автобус з українцями після того, як один з них заявив, що у нього COVID. Всім пасажирам відмовили у в'їзді.

Про це пише польське видання lublin112.pl, повідомляє РБК-Україна.

Повідомляється, що інцидент стався в середу під час прикордонного контролю в Дорогуську (біля Хелма). При перевірці громадянин України заявив, що у нього позитивний результат аналізу на COVID-19, але почуває себе добре.

Польські прикордонники одразу ізолювали транспорт, після чого повернули автобус з 25 українцями та одним громадянином Молдови назад на територію України. Їм відмовили у в'їзді до Польщі, оскільки їхній в'їзд міг становити загрозу для здоров'я населення країни.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці прикордонники Польщі, правильно вчинили, і по суті. У нас в Україні таких героїв в лапках третина населення ходить по вулицях і у громадських місцях без засобів індивідуального захисту, а точніше носіїв та розповсюджувачів коронавірусу, які всім родичам чи колегам по роботі розказують, що ніби у нього голова не болить, почуваю себе добре, правда ранком була температура 37.3, це ніби невисока температура, трохи тіло ломить, але до сімейного лікаря все рівно не піду, немаю часу, там треба у черзі вистояти, надіюсь, що у мене немає коронавіруса. Так і тут на українсько-польському кордоні з українськими туристами чи заробітчанами...!!! Коронарівус є але почуваю себе добре...!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні