--> Добре вчився і допомагав старшим: у Росії підліток зарубав батьків і малолітню сестру | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Добре вчився і допомагав старшим: у Росії підліток зарубав батьків і малолітню сестру

1
-5
Добре вчився і допомагав старшим: у Росії підліток зарубав батьків і малолітню сестру
У російському Єкатеринбурзі затримали підлітка, якого підозрюють у вбивстві батьків і сестри. Він зізнався у вбивстві, заявили в четвер у Слідчому комітеті Росії.

2 березня пермські слідчі повідомили, що в приватному житловому будинку, розташованому в селищі Октябрьський Пермського краю, знайшли тіла 42-річної жінки, її 12-річної дочки та 16-річного сина, загиблих від "травм кримінального характеру".

У розшук оголосили 41-річного батька.

Наступного дня стало відомо, що правоохоронці змінили орієнтування, повідомляє ВВС Україна.

Слідчі виявили, що батько - Олексій Горбунов - серед убитих. Тож почали шукати його сина. Цю плутанину вони пояснили тим, що у чоловічого тіла були спотворені обличчя і голова.

Увечері в середу СКР повідомив, що підозрюваний у вбивстві молодик затриманий в Єкатеринбурзі - це за 200 км від Октябрьського.

У четвер слідство заявило, що юнак зізнався у вбивстві своєї сім'ї.
За версією СКР, юнак зарубав членів своєї сім'ї сокирою. Після цього поїхав з місця злочину на таксі.

"Молода людина завдала численні удари сокирою своїй матері, після цього аналогічним способом скоїла убивство батька і малолітньої сестри, - йдеться в пресрелізі. - Від отриманих рубаних ран потерпілі померли на місці події. Знаряддя злочину вилучене слідством".

"Сім'я благополучна, повна, забезпечена, на обліку не стояли. Батьки працюють, без шкідливих звичок. Мати - в лікарні медсестра, батько - вахтовим методом електрозварник", - розповіли ЗМІ у місцевій комісії у справах неповнолітніх.

Сам підліток, який зізнався у вбивстві, як розповіла виданню знайома родини, добре вчився і допомагав батькам.

Влада розшукує родичів підлітка, щоб вони могли оформити над ним опікунство і представляти його інтереси.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
у нього духовні скрєпи не витримали...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні