--> Військовому у тролейбусі розпилили в обличчя газ, бо заступився за жінку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Військовому у тролейбусі розпилили в обличчя газ, бо заступився за жінку

1
-2
Військовому у тролейбусі розпилили в обличчя газ, бо заступився за жінку
У Житомирі в тролейбусі між пасажирами стався конфлікт. Один із них розпилив газ в обличчя військовому.

Постраждалого одразу забрали в лікарню, пише Суспільне. За словами Оксани Гуменюк, кореспондента видання, конфлікт спалахнув вчора вдень в тролейбусі, який рухався за маршрутом №2 на відрізку між зупинкою "Площа Перемоги" і "Вулиця Ольжича".

За її словами, все почалося з того, що кондуктор зробила зауваження жінці, яка хотіла їхати на пільгових умовах, але оскільки такий пільговий час (з 10.00 до 16.00) вже пройшов, кондуктор наполягала на тому, щоб висадити жінку з тролейбуса.

"За пенсіонерку вступився військовослужбовець - чоловік був у військовій формі з нашивками та з військовим рюкзаком. Він стояв на задньому майданчику тролейбуса. Після зауваження військового двоє чоловіків віком до 20 років, які сиділи на місцях на середньому майданчику тролейбуса, голосно обурилися і почали словесно ображати військового, називаючи його "пільговиком-нікчемою"", - розповіла жінка.

Коли ж військовий кілька разів закликав чоловіків забрати свої слова назад, ті не тільки не вибачилися, але і перейшли на нецензурну лайку на його адресу. Тоді військовий підійшов до грубіянів, притиснув їх в кутку і наказав вибачитися.

"Наголошую: він лише затис хлопців, а не зчинив бійку, як про це сказала при мені кондукторка тролейбуса. У відповідь один із хлопців вихопив балончик і розпилив газ просто в обличчя військовому", - розповіла Оксана Гуменюк.

Газ відразу розійшовся салоном тролейбуса і пасажири почали кашляти, вимагаючи відкрити двері. Водій тролейбуса зупинився на світлофорі та відкрив двері.

"Ті двоє хлопців спробували вистрибнути з тролейбуса. Одному з них дійсно вдалося втекти, а іншого - постраждалий військовий зловив і не відпускав, хоча й не міг при цьому розплющити очей, забризканих газом. Люди дали військовому пляшку з водою, щоб він міг вмитися. Показово, що він поділився цією водою і з тим хлопцем, якого тримав – аби той теж зміг змити з себе газ, який і йому потрапив на обличчя", - сказала жінка.

Агресивного пасажира забрали в поліцію. Покарання йому будуть визначати у залежності від тяжкості травми потерпілого.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Добре, що у нас в Україні ще не перевелися ось такі військовослужбовці. Самому погано, печіння в очах від болі, так він ще свому кривднику допомагає. Зразом людини, яка йде на сомопожертви заради простих людей.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні