--> Перша поразка в кар'єрі: американець нокаутував непереможного українця. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Перша поразка в кар'єрі: американець нокаутував непереможного українця. ВІДЕО

0
4
Перша поразка в кар'єрі: американець нокаутував непереможного українця. ВІДЕО
Українець Сергій Богачук у 19-му бою зазнав першої поразки у профі-кар'єрі. До цього в українського боксера в активі було 18 перемог у 18 поєдинках, при чому всі нокаутом.

25-річний український проспект невдало провів 19-й бій на профі-рингу.

Сьогодні вранці, 5 березня, українець на арені Felix Pagan Pintor в Гуайнабо (Пуерто-Ріко) вийшов на 10-раундовий бій проти 31-річного американця Брендона Адамса (23–3, 15 КО). Це була перша серйозна перевірка для Богачука на шляху до вершини у першій середній вазі.

На кону стояв титул чемпіона за версією WBC Continental Americas. Вечір боксу організував знаменитий Мігель Котто та його промоутерська компанія.

Сергій «El Flaco» Богачук народився 24 квітня 1995 у Вінниці, проживає в американському штаті Каліфорнія. Брендон Адамс народився 31 липня 1989 року в передмісті Лос-Анджелеса, проживає в Норуолку (Каліфорнія), відомий під бойовим прізвиськом «Гармата».

Маючи перевагу в антропометрії, Богачук домінував у перших раундах. У Адамса рефері зняв одне очко в 3-му раунді за брудні удари.

Коли здавалося, що боксери пройдуть всю дистанцію в 10 раундів, Богачука спіткала невдача. У 8-му раунді Адамс вибухнув потужною серією ударів, один з яких влучив у підборіддя нашого боксера. Сергій впав і не зміг піднятися до рахунку 10.

Відео нокауту можна побачити тут.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні