У Бельгії потяг наїхав на вантажівку: загинув українець

0
-3
У Бельгії потяг наїхав на вантажівку: загинув українець
У бельгійському місті Дудзеле товарний потяг протаранив вантажівку. ДТП сталась через сильний туман. У результаті водій вантажного транспорту загинув.

Аварія сталась ввечері 3 березня. Вантажівка, за кермом якої був українець, перетинала рейки. Тоді її протаранив потяг, пише 24 канал.

На місці аварії не знайшли ніяких перешкод, тому припускають, що все сталось через туман. Ймовірно, водій просто не побачив світлофор на переїзді.

Наразі обставини з’ясовують. Одразу після інциденту на місце вирушили екстрені служби, оскільки запідозрили, що у вагонах потяга могли бути небезпечні речовини.

Причіп вантажівки від удару розлетівся по залізничних коліях. Опори і лінії електропередач також зазнали сильних пошкоджень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні