--> На Волині онук викрав гроші з картки свого дідуся | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині онук викрав гроші з картки свого дідуся

0
5
На Волині онук викрав гроші з картки свого дідуся
Як стало відомо, Локачинський районний суд Волинської області розглянув кримінальне провадження про обвинувачення уродженця Бубнова у вчиненні кримінального проступку, передбаченого частиною 1 статті 185 КК України.

Про це йдеться у вироку районного суду від 1 березня, пише Волинь.інфа.

Досудовим розслідуванням встановили, що 15 липня орієнтовно об 11:00, за допомогою мобільного телефона своєї дружини (номер є фінансовим номером телефону), зателефонував на цілодобову лінію підтримки клієнтів банку та перерахував з вищевказаного карткового рахунку свого діда грошові кошти в сумі 800 гривень на картковий рахунок своєї дружини.

Надалі розпорядився ними на власний розсуд.

Таким чином, його обвинувачують у вчиненні кримінального проступку, передбаченого частиною 1 статті 185 КК України, тобто в таємному викраденні чужого майна.

До слова, чоловіка визнали винуватим у пред`явленому йому обвинуваченні за частиною 1 статті 185 КК України і призначили йому покарання у вигляді громадських робіт на 120 годин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні