--> Частина Луцька стоїть в страшних заторах. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Частина Луцька стоїть в страшних заторах. ФОТО

6
5
Частина Луцька стоїть в страшних заторах. ФОТО
Зранку 4 березня кілька вулиць обласного центру були повністю заблоковані і на них зупинився рух транспорту. Це, зокрема, вулиці Карбишева, Єршова, Гущанська і частина Конякіна. До такої критичної ситуації призводить те, що авторинок, який розташований у цьому районі міста, паралізує рух всього транспорту.

Люди, які працюють на розташованих поблизу підприємствах («Волиньобленерго», Луцький домобудівельний комбінат, Луцька картонно-паперова фабрика та багато інших), змушені по кілька кілометрів йти пішки на роботу, адже ані тролейбуси, ані маршрутні таксі проїхати не можуть, пише Волинь.

Люди, які працюють на розташованих поблизу підприємствах («Волиньобленерго», Луцький домобудівельний комбінат, Луцька картонно-паперова фабрика та багато інших), змушені по кілька кілометрів йти пішки на роботу, адже ані тролейбуси, ані маршрутні таксі проїхати не можуть. Хто насмілився їхати на роботу власним автомобілем, у корках сьогодні стояли більше години.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зате, знаєте, як бариги автобазарні бюджет поповнюють податками? Ого-го! Внески працівників вищезазначених підприємств - просто "пшик" проти благодійників базарних. А, зрештою, і купити нема що - 95 відсотків - мотлох.
Відповісти
ТАм що не авто то биток і хлам щей за неадеквадну ціну.
Відповісти
Перенести сцаний автобарижнік на суботу в чому проблема????
Відповісти
Штрафи за парковку на тротуарі/газоні чи полосі руху хіба відмінили?
Безнаказаність породжує тільки все дозволеність.
Поліції з муніципалами в напружено у режимі потрібно надолубувати занедбане і поповнювати бюджет мвста
Відповісти
А поліції "глибоко начхати" на паркування на тротуарах. Їх мало не за руку підводиш до машини на тротуарі, а у відповідь-"а вона шоо вам заважає"?
Відповісти
Повірте муніципали пишуть по 400 протоколів за базарний день
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні