--> Під Луцьком розпочалась виставка квітів. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Під Луцьком розпочалась виставка квітів. ФОТО

0
0
Під Луцьком розпочалась виставка квітів. ФОТО
На вулиці Рівненській, 18 а, (село Струмівка, «Сад+Город») стартувала масштабна виставка-продаж весняних квітів, головний акцент – на неймовірному різноманітті тюльпанів.

Про це пише ІА ВолиньPost.

Квіткове дійство стартувало 3 березня, й триватиме до 5 березня включно щоденно з 10 до 19 години.

Вже другий рік поспіль виставку-продаж організовує власник компанії «Лілі-Лайн», відомої на Волині насамперед через масштабний фестиваль «Волинська Голландія», Олександр Подзізей та його колектив.

Для гостей організатори приготували безліч квіткових композицій, цікавих фотозон, а також локації, де можна посмакувати кавою чи придбати вироби з меду.

Директорка з виробництва Тетяна Пашковська розповіла, що цьогоріч для весняного сезону загалом садили 86 сортів тюльпанів. Більшість із них можна купити під час виставки-продажу. Є у асортименті і новинки, які поки мало хто в Україні вирощує. Серед ексклюзиву – 4 сорти так званих «попугайних» тюльпанів.

Окрім того, тут – гіацинти, примули, нарциси, каланхое тощо. Компанія має власний тепличний комплекс, тож різноманіття квітів та інших рослин на виставці – чимале.

Для того, аби купити бажані квіти, не треба буде чекати завершення виставки. Вже з першого дня до продажу тут доступний весь асортимент, зокрема – тюльпани з цибулиною, у композиціях, у горщику, у зрізі тощо.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні