--> Тепер роздає поради: хлопець схуд на 55 кг за сім місяців. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Тепер роздає поради: хлопець схуд на 55 кг за сім місяців. ФОТО

0
-5
Тепер роздає поради: хлопець схуд на 55 кг за сім місяців. ФОТО
Житель індійського міста Панаджі (штат Гоа) 17-річний студент Шонак Сиддхарт Самант схуд за сім місяців на 55 кг. Раніше хлопець важив 130 кг.

Він відмовився від всієї "швидкої" їжі, уникає також харчування в кафе, перестав їсти солодке і випічку, відмовився від газованої води, пише Times of India.



Тепер на сніданок він з'їдає два варених яйця, половину курячої грудки або салат з бобових і запиває все 300 мл соєвого молока.

На обід вибирає суп-пюре з бобових з соєю або смажений сир зі смаженою курячою грудкою, салат з хумусом та іноді соєве молоко.

На вечерю не їсть нічого.

Юнак дотримується інтервального голодування і в деякі дні практикує 20-годинні перерви. В цей час п'є воду або зелений чай, але уникає будь-яких продуктів, які могли б підвищити рівень цукру в крові.

Щоб схуднути, Самант рекомендує спати по вісім годин і випивати по 1 літру води на кожні 20 кг ваги. Також виконувати силові тренування, займатися йогою, багато ходити.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні