--> Головний санлікар Ляшко вакцинувався від коронавірусу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Головний санлікар Ляшко вакцинувався від коронавірусу

0
3
Головний санлікар Ляшко вакцинувався від коронавірусу
Заступник міністра охорони здоров'я, головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко вакцинувався проти COVID-19 вакциною Covishield у лікарні в Київській області.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив в ефірі телеканалу Україна24.

"Я звернувся до департаменту охорони здоров'я Київської обласної державної адміністрації, бо я мешканець міста Бровари, і попросив їх , оскільки я є публічною особою, і оскільки я обіцяв публічно вакцинуватися: якщо у вас у закладі охорони здоров'я будуть залишатися (невикористані дози - ред.), повідомте мені, я готовий приїхати в будь-яку точку Київської області зробити це щеплення", - сказав Ляшко.

Він додав, що зробив це щеплення в тому числі і для того, щоб показати приклад і довести, що для посадовців не ввозять і не будуть ввозити нічого іншого, вакцинація відбувається тим же препаратом, який зараз використовується для щеплення медичних працівників ковід-лікарень.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Зеленський на Донбасі вакцинувався від коронавірусу
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні