У Луцьку голови трьох фракцій написали звернення до Зеленського щодо справи Стерненка

0
2
У Луцьку голови трьох фракцій написали звернення до Зеленського щодо справи Стерненка
У Луцьку голови трьох фракцій ВО «Свобода», ЄС та Громадянський рух «Свідомі» підписали звернення до Президента України щодо забезпечення об’єктивного та неупередженого розгляду апеляції активіста Сергія Стерненка, а також реформування судової системи України.

Зокрема, лідери депутатських фракцій Луцької міської ради Микола Федік, Олександр Ніколайчук та Тарас Шкітер у своєму зверненні сподіваються на відновлення справедливості під час розгляду апеляції, а також наполягають на тому, що проблему потрібно вирішувати системно – лише реформа судової системи дозволить відновити справедливість і довіру людей до суддів, пише Волинь.юа.

У зв’язку з тим, що минулої сесії більшість депутатів не підтримала дане звернення, очільники вищезгаданих трьох фракцій вирішили надіслати окремий лист до Зеленського з вимогою недопущення політичних переслідувань активістів та забезпечити об’єктивний та неупереджений розгляд апеляції справи Стерненка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні