Анонсували будівництво першого космічного готелю. ФОТО

0
9
Анонсували будівництво першого космічного готелю. ФОТО
Розроблений в Orbital Assembly Corporation проєкт станції Voyager Station, що являє собою перший "космічний готель" на земній орбіті, може стати реальністю до 2027 року, а його будівництво почнеться у 2025 році. У конструкції готелю передбачені ресторан, кінотеатр і спа. Розрахований він на 400 осіб, повідомляє Daily Mail.



Станцію планують будувати у формі кільця, яке обертається для створення штучної гравітації всередині житлових капсул. Такі капсули будуть зведені на зовнішній стороні корпусу структури та прийматимуть туристів.

Частина капсул може бути продана Національному управлінню з аеронавтики і дослідження космічного простору (NASA) США і Європейському космічному агентству (ESA).



Подробиці про вартість будівництва орбітальної станції та ціну проживання в одному з її номерів поки не розголошуються. Компанія заявила, що вартість будівництва космічного готелю істотно знизилася завдяки появі багаторазових ракет-носіїв, таких як SpaceX Falcon 9.



Відомо, що частину модулів віддадуть під відповідальність компанії Gateway Foundation. В окремих модулях готелю розмістять тренажерний зал, ресторан, кухню, бар. Інші модулі будуть здаватися в оренду або можуть бути повністю продані приватним компаніям або державним організаціям. Всього в конструкції станції передбачено 24 житлових модулі, довжина кожного з яких 20 метрів, а ширина — 12 метрів.



Якщо проєкт реалізують, у космічному просторі з'явиться найбільший об'єкт, коли-небудь побудований людиною в космосі.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні