Смерть співробітниці колонії: заступнику начальника повідомили про підозру

0
7
Смерть співробітниці колонії: заступнику начальника повідомили про підозру
Першому заступнику начальника Петровської виправної колонії №49 повідомлено про підозру у службовій недбалості, яка призвела до смерті співробітниці установи, повідомляє прес-служба Офісу Генпрокурора.

"За даними слідства, керівник установи, знаючи про відсутність реальної можливості направити на навчання новопризначених працівників та заборону їх допуску до самостійного несення служби в складі варти з наданням зброї без проходження первинної професійної підготовки та отримання сертифікату, неодноразово допускав рядову до самостійної роботи в складі чергових варти відділу охорони виправної колонії", - йдеться в повідомленні.

У відомстві додали, що відсутність необхідних знань, великі навантаження на роботі (наряди через добу протягом місяця), а також невміння правильно поводитися зі зброєю призвели до пострілу автоматичної вогнепальної зброї АК-74, від якого потерпіла померла на робочому місці.

Нагадаємо, смертельний інцидент стався в липні 2020 року. Співробітниця виправної колонії в селі Новий Стародуб Кіровоградської області наклала на себе руки під час несення служби. В одній із кишень форменого одягу жінки була записка, в якій вона просить нікого не звинувачувати в її смерті. У виправній колонії вона пропрацювала менше двох місяців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні