--> Ковельським патрульним двічі за день пропонували хабарі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ковельським патрульним двічі за день пропонували хабарі

0
-4
Ковельським патрульним двічі за день пропонували хабарі
Цих вихідних ковельські патрульні на бульварі Лесі Українки зупинили автомобіль Opel Vivaro, волій якого порушив ПДР, а саме п. 15.9 е (зупинився в неналежному місці).

Пише Волинь юа.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Патpульна поліція Волинської області.

28-річний керманич під час спілкування з патрульними разом із документами надав інспектору грошові кошти. Поліцейські неодноразово попереджали чоловіка про кримінальну відповідальність, однак він передав кошти у сумі 200 грн разом із посвідченням водія.

Згодом, під час патрулювання на вулиці Луцькій, інший екіпаж патрульних помітив автомобіль DAF, який рухався із порушенням ПДР.

Інспектори зупинили вказаний транспортний засіб, а при перевірці документів, виявили, що у керманича відсутній чинний поліс обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів та чинного протоколу технічного огляду на тягач та причіп.

Після повідомлення водієві про притягнення його до адмінвідповідальності, керманич почав неодноразово пропонувати інспекторам неправомірну вигоду в сумі 500 грн. Патрульні попереджали чоловіка про кримінальну відповідальність, однак він не відреагував.

У двох випадках інспектори викликали на місця слідчо-оперативну групу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні