В Україні видали перші іпотечні кредити під 7%

0
3
В Україні видали перші іпотечні кредити під 7%
Перші українські сім'ї підписали перші договори з банками в рамках держпрограми Доступна іпотека 7%, яка стартувала в понеділок, 1 березня.

Урочисте підписання двох іпотечних кредитних договорів відбулося в рамках форуму Україна 30. Перші кредити видали державний Укргазбанк і комерційний OТП Банк.

За словами заступника міністра фінансів Юрія Драганчука, який був присутній на заході, ця програма розрахована на всіх громадян України, які потребують поліпшення житлових умов.

"Предметом іпотеки може бути як приватний будинок, так і квартира. Наша програма розрахована як на вторинний, так і на первинний ринок нерухомості. Максимальна сума кредиту - 2 млн гривень, максимальний термін кредитування - 20 років, а мінімальний первинний внесок складає 15%", - сказав Драганчук.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні