--> У Єревані опозиція штурмом узяла будівлю уряду | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Єревані опозиція штурмом узяла будівлю уряду

1
-1
У Єревані опозиція штурмом узяла будівлю уряду
Противники прем'єр-міністра Вірменії Нікола Пашиняна увірвалися в будівлю уряду. Як повідомляє Lenta.ua, вони влаштували мітинг на першому поверсі, закликавши державних службовців не брати участь в проурядових маніфестаціях, після чого покинули будівлю.

Мітинги з вимогою відставки глави уряду тривають в Вірменії вже кілька днів. На підтримку опозиції виступило і армійське керівництво. Пашинян назвав це спробою військового перевороту і подав президенту Армену Саркисяну пропозицію щодо відставки командування. Однак той відмовився її підписувати, назвавши це неконституційним.

"Політична боротьба не повинна виходити за рамки законності, вона не повинна приводити до потрясінь, нестабільності, суперечності не повинні переходити в атмосферу нетерпимості, взаємної ненависті, більше того, конфронтації і розколу. Я ще раз закликаю всіх проявити терпимість і солідарність", - cказав президент.

Сьогоднішній демарш приурочили до річниці трагічних подій 1 березня 2008 року. Тоді, після перемоги на президентських виборах Сержа Саргсяна, прихильники першого президента Левона Тер-Петросяна влаштували масовий мітинг, який був придушений. Загинули 8 маніфестантів і 2 поліцейських, більше 200 осіб отримали поранення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Путен вводі войска, там госпереворот гусскіх утісківают! Фашисти к власті рвуцца.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні